Stichting

Naffiezorg

Uw zorg, onze zorg!

In Amsterdam, Delft en Den Haag

Stichting Naffiezorg uit Delft begrijpt uw problemen, uw zorgen. Daarom staan wij graag voor u klaar. Met onze zorgvraag bent u in vertrouwde handen. Voor een gerust gevoel.

Thuiszorgorganisatie voor de regio Haaglanden

Diensten & Producten

Waar we u bij kunnen helpen?

Soms zit het allemaal niet mee. U heeft dringend hulp nodig in het huishouden. Schoonmaken en koken gaan niet meer zoals u dat gewend was. Ook het boodschappen doen wordt een serieus probleem. Wat zou het fijn zijn om betrouwbare en deskundige hulp te krijgen. Om op die manier zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Gelukkig kan dat ook. Stichting Naffiezorg begrijpt uw problemen, uw zorgen. Daarom staan wij graag voor u klaar. Met onze zorgvraag bent u in vertrouwde handen. Voor een gerust gevoel.

Naffizorg

ADL

Naffiezorg

Verplegen

Naffiezorg

Werkwijze

Naffiezorg

Over ons

Thuiszorg

Thuiszorg in de vorm van verplegen is vooral bij de ouderen onder ons vaak nodig. Toch kan iedereen verpleeghulp nodig hebben. Voor een kortere tijd of structureel.

Naffiezorg heeft een luisterend oor en – wel zo belangrijk – een helpende hand. Geen zorgen meer over het medicijngebruik of de wondverzorging. Wij nemen verplegen en verzorgen graag en deskundig voor u uit handen.

Thuiszorg

Over Naffiezorg

Stichting Naffiezorg is opgericht door HBO-Verpleegkundige S. Mangroelal. Al vanaf juli 2015 biedt zij op een betrokken en bevlogen manier hulp aan mensen met een directe hulpvraag. Vanaf die eerste dag is het voor haar belangrijk dat er een band ontstaat tussen hulpverlener en cliënt. Een band van vertrouwen. Alles is erop gericht dat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. In de eigen vertrouwde omgeving. Maar wel op een veilige en prettige manier. Daar staat Naffiezorg voor.

Contactformulier

Wil je direct contact? Bel dan 06 – 41359980

Naffie zorg

Oude Delft 72,
2611 CD Delft

KvK nummer: 63684446